Avondprogramma's

Avond-
programma's

Tuesday icon

Avondprogramma 28 september 2021

X-treme Trefbal

Vond jij trefballen ook altijd zo leuk? Wat nou als je een heel scoutingterrein had in plaats van alleen maar zo'n gymzaaltje? Duik achter het kanon om jezelf te beschermen, of gebruik een vlot om een te water geraakte bal op te vissen! Dit is niet zomaar trefbal, dit is...

Thursday icon

Avondprogramma 30 september 2021

Kanoën

Dit is een van de leukste programma's van het jaar! We gaan kanoën door de grachten van Delft. Zo zie je de binnenstad eens vanaf een andere hoek, ontdek je spannende tunnels en mooie plekjes. We zullen tijdens deze tocht langsgaan bij een andere vereniging, namelijk Wolbodo! Ben je hier nog nooit geweest? Dan is dit ook een leuke ervaring. Hopelijk tot deze avond!

Tuesday icon

Avondprogramma 5 oktober 2021

Thee- en koekjes avond

He jij, nu al wel weer klaar met de uni? Kom vanavond lekker relaxen. We gaan verschillende soorten thee proeven en koekjes bakken. Dat klinkt toch als even fijn bijkomen. Door deze avond ben je straks helemaal voorbereid op je zwerversplicht. En weet je nog niet wat de zwerversplicht is? Kom dan langs om alles te leren over dit leuke gebruik.

Thursday icon

Avondprogramma 7 oktober 2021

Open gespreksavond met Student Onbeperkt

Student Onbeperkt is een nieuw studentenplatform/vereniging voor studenten met een functiebeperking. Deze avond komen ze langs zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. En dan kunnen wij laten zien hoe leuk wij als DZ zijn! We zullen wat kleine activiteiten doen samen om daarna te borrelen en chillen. Kom dus gezellig nieuwe mensen leren kennen!

Tuesday icon

Avondprogramma 12 oktober 2021

Vuurspuwen met aliens

Vandaag komt de UFO stam uit Utrecht op bezoek! En zij komen speciaal voor een vuurspuw cursus. Wil jij ook (weer) vuurspuwen/heb je dit gemist in de OWee? Kom dan langs langs voor dit unieke avondprogramma. Disclaimer: gaat niet door bij een te hoge windkracht, maar je blijft welkom voor gezelligheid!

Thursday icon

Avondprogramma 14 oktober 2021

Bestuurswissel

Vanavond zal de bestuurswissel naar traditie op de tweede donderdag van oktober plaatsvinden. Geef je (nep) bestuur op bij Daphne en kom mee stemmen op het volgende bestuur!