Avondprogramma's

Avond-
programma's

Tuesday icon

Avondprogramma 3 augustus 2021

Pride, knopen en vuur!

Haal je vlaggen van de muur, de kleurrijk kleding uit de kast, de glitters uit de la, en wees heerlijk extra of gewoon lekker jezelf. Doe mee met het knopen met Daphne of vuur met Sijmen onder het genot van een pride c(m)ocktail. Een partner vastknopen is leuk, maar weet je wat nog leuker is? Oefenen op jezelf! Daphne zal gewillige mensen de basis van bondage en een reeks solo-ties leren, en voor stelletjes en/of huisgenoten is er ook de mogelijkheid om elkaar vast te binden. Externen en eigen materiaal toegestaan. Tevens zal er door Sijmen een vanille programma georganiseerd worden; hoeveel zwervers zijn er nodig om een vuurtornado te creëren? Kom meehelpen; misschien ben jij wel degene die het verschil maakt!

Thursday icon

Avondprogramma 5 augustus 2021

The anti hunger games

Welkom welkom bij z'werelds eerste editie van de Anti Hunger Games. Wat we vanavond gaan doen, beste dames en heren, is eten! Maar er is een catch. 3 van de 10 bitterballen op tafel zijn gespiked met een pepertje genaamd de California Reaper. De persoon die tot het einde van de games aan tafel kan blijven zitten wint! Durf jij mee te doen? Of kijk je enkel toe hoe anderen zichzelf sensorisch vermoorden? En dit allemaal gepresenteerd door de presentator in het gekke jasje en roze haar. Want het is wel: THE ANTI HUNGER GAMES 2021!!!

Tuesday icon

Avondprogramma 10 augustus 2021

Voorbereiding OWee

Meer info over de OWee en voorbereiding hiervan volgt later.

Thursday icon

Avondprogramma 12 augustus 2021

Lasergamen (=voorbereiding OWee)

We gaan vandaag voorbereiden voor de OWee. EN hoe gaan we dat doen? Natuurlijk met een lasergame gevecht. Hoe weten we anders dat de lasergame set werkt? Meer info over de OWee en voorbereiding hiervan volgt later.

Calendar day icon

Avondprogramma 15 augustus 2021

OWee (15 tm 20 augustus)

De OWee zal dit jaar fysiek zijn en plaatsvinden van 15 tm 20 augustus! Meer info volgt...

Tuesday icon

Avondprogramma 24 augustus 2021

Levend secret hitler

Wie zijn de liberalen? Wie zijn de fascisten? En die ene liberaal is wel zo liberaal, zou dat niet Hitler kunnen zijn? Doe mee met deze levende versie van het deductie bordspel secret Hitler

Thursday icon

Avondprogramma 26 augustus 2021

Raadsvuur

Er is deze dag een raadsvuur gepland. Zie je mail voor de agenda.

Thursday icon

Avondprogramma 2 september 2021

Scouting avond met Sjoerd

Stiekem zijn we toch een SCOUTING studentenstam. Dus vanavond gaan we wat klassieke scouting activiteiten doen met expert Sjoerd. Hij is Explorer leiding, dus de perfecte man voor de taak. Want de zwervers zijn net een stel pubers