Avondprogramma's

Avond-
programma's

Naar oude programma's
Tuesday icon

Avondprogramma 30 november 2021

Rocky Horror Picture Show kijken!

Vanavond gaan wij de Rocky Horror Picture Show kijken! Maar dit zal niet zijn als je normale toren filmavond, want de Rocky film is een echte cult classic en dat betekent dat tijdens het kijken van de film zij er meerdere 'rituelen' zijn om uit te voeren zodat je helemaal opgaat in de film. Dus kom vooral langs voor een onvergetelijke filmavond! De dresscode is fishnets en onthou: dans mee met de Time Warp.

Thursday icon

Avondprogramma 2 december 2021

Hairwraps

Wil jij ook een coole 12-jarige zijn met leuke kleurtjes in je haar? Wij gaan vanavond touwtjes om haar heen knopen om die goede early 2000's vibe weer eens op te zoeken.

Tuesday icon

Avondprogramma 7 december 2021

Pietendiploma

De Sint heeft zijn pieten te vroeg naar huis gestuurd! Hij kan onmogelijk in zijn eentje de pakjesavond van de zwervers organiseren en daarom heeft hij jullie hulp nodig. Ben jij er klaar voor om te trainen voor je pietendiploma? Help de Sint uit de brand!

Thursday icon

Avondprogramma 9 december 2021

Sinterklaas

Sinterklaas zat weer eens te denken. Wat hij de zwervers dit jaar zal schenken. Maar hoe moet hij toch alles inpakken... In beton, glitter of enkhuizer almanakken? Al met al worden het zeker cadeau's met een surprise effect. "Vergeet het ze niet vooral moeilijk te maken!" zei een goede knecht. De Sint verborg zijn cadeau's in alle hoeken en gaten van het terrein. Moge dit weer een fijne avond voor allen zijn! Liefs, Sint en Piet

Tuesday icon

Avondprogramma 14 december 2021

Kerstversiering Toren

Het is bijna KERST! Om in de stemming te komen gaan we de toren een christmas makeover geven. We gaan onze eigen ballen versieren, lichtjes ophangen en kerstboompjes knippen.

Thursday icon

Avondprogramma 16 december 2021

Voorbereiding Kerstmaaltijd

Vanavond gaan we de toren verder klaarmaken voor het kerstdiner.

Tuesday icon

Avondprogramma 21 december 2021

Kerstmaaltijd

Vanavond is het zover, het kerstdiner van de Delftsche Zwervers 2021! Kom gezellig samen eten, borrelen en bovenal kerst vieren met elkaar in je mooiste pak, jurk of alles wat daartussen past. Inschrijven voor de kerstmaaltijd kan via de volgende link: https://forms.gle/bnYZUSMSs6nXp5jo9 . Wil je helpen met koken of afwassen? Schrijf je in op de fysieke lijsten op de toren!

Thursday icon

Avondprogramma 23 december 2021

Anti-Hunger Games

Beste Zwervers en Reizigers, na lange tijd van weggeweest presenteren wij jullie de Anti-Hunger Games! Doe mee aan deze gewaagde roulette met pit en zet je avond in vuur en vlam.

Thursday icon

Avondprogramma 30 december 2021

Fotoquiz

Het jaar is over, en wat was het een mooi jaar. Er is zo veel gebeurt, kun jij je het nog allemaal herinneren? De fotocom helpt ons te herrinneren met de FOTOQUIZ! Kom ook dromen over de mooiste momenten van 2021 ❤

Calendar day icon

Avondprogramma 31 december 2021

Oud en Nieuw

Vanavond is er geen avondprogramma, want we gaan samen Oud en Nieuw vieren!