Avondprogramma's

Avond-
programma's

Tuesday icon

Avondprogramma 11 mei 2021

Cursus Ostêns 1

Past junder up: 't program is up den computer Altijd leuk, internationale studenten! Maar soms praten ze toch net anders... Hoe komen we over deze taalbarrière heen? Jonas gaat ons alvast een paar stappen vooruit helpen!

Thursday icon

Avondprogramma 13 mei 2021

Puzzelrace

Let op: dit is een fysiek avondprogramma Chai organiseert dit gezellige avondprogramma. Het is een puzzel! Maar ook een race! Komt dat zien!

Tuesday icon

Avondprogramma 18 mei 2021

Creatief met touwtjes en vilt

Let op: dit is een online avondprogramma Maaike gaat deze avond lekker creatief met ons doen! Heb jij het maken va vilten dingetjes of knopen met scobidoo-touwtjes ook zo gemist? Doe vooral mee!

Thursday icon

Avondprogramma 20 mei 2021

Moordmysterie

Let op: dit is een ook een fysiek avondprogramma Er is wederom iemand vermoord! Maar wie? Door wie? En waarom? Lukaszcyck bereidt dit spannende verhaal voor ons voor!

Tuesday icon

Avondprogramma 25 mei 2021

Online Avondprogramma Awards

Let op: dit is een online avondprogramma We zijn inmiddels het overgrote gedeelte van een jaar dicht. Dat is raar en naar. Maar we zijn doorgegaan; vele zwervers hebben al hun creativiteit uit de kast gehaald en online programma's bedacht. En op deze avond belonen we de beste programma's in hun categorie! Maar wie kiest dat? Jullie doen dat, de leden! MDMA presenteert de Once In A Lifetime 'Online Avondprogramma Awards'!!!

Tuesday icon

Avondprogramma 1 juni 2021

Levend bingo

Let op: dit is een online avondprogramma Heb jij als eerst een volle kaart?