Avondprogramma's

Avond-
programma's

Tuesday icon

Avondprogramma 15 juni 2021

Een tekenspelletje

Let op: Dit is een online avondprogramma. We gaan een spelletje doen.... waar we gaan tekenen. Ik weet niet precies wat ik er meer van kan zeggen, maar kom leuk artistiek doen!

Thursday icon

Avondprogramma 17 juni 2021

BBQ

Let op: dit is een fysiek avondprogramma. Het weer is geweldig, dus wie heeft er geen zin in... Het is tijd voor een BBQ! Bij jullie gebracht door BBQ meester chefs Kees en Rosanne, dat moet je proeven!

Tuesday icon

Avondprogramma 22 juni 2021

OWee Themafilmpjes bekijken

Let op: dit is een online avondprogramma. De OWee komt er weer aan! Veel verenigingen hebben hun best gedaan op allerlei verschillende themapresentaties. Die gaan we eens bekijken onder leiding van de OWeeCom! En misschien kunnen we zelf nog een leuk filmpje in elkaar zetten van onze reacties op alle leuke presentaties.

Thursday icon

Avondprogramma 24 juni 2021

Kanoën

Let op: dit is een fysiek avondprgramma Vanavond gaan we Kanoën!! het is lekker weer, dus waarom niet? We gaan Kanoën door het centrum van Delft met natuurlijk een leuke tussenstop.

Tuesday icon

Avondprogramma 29 juni 2021

Moeten nog verzinnen wat

Let op: dit is een online avondprogramma. De persoon die dit avondprogramma fixt zit nog te bedenken wat we gaan doen. We wachten geduldig tot Micha met het antwoord komt.