Over de Zwervers

Info icon

Welkom bij de Delftsche Zwervers! Wij zijn een kleine studentenstam met exact 41 leden. Een paar keer per week komen we bij elkaar om te eten, bij te kletsen en om avondprogramma's bij te wonen. We hebben een ontspannen, gezellige sfeer zonder ontgroeningen of verticalen, waar iedereen elkaar kent en zichzelf kan zijn.

Meal icon

Eettafel

Iedere dinsdag- en donderdagavond om 18 uur koken enkele van onze leden een (meestal) heerlijke maaltijd. Ook als je geen lid bent ben je van harte welkom om aan te schuiven! Check wanneer de volgende maaltijd is, en stuur (liefst voor 12 uur die dag) een mailtje naar lekkereten@delftschezwervers.nl. Maaltijden kosten 5 euro, en kunnen ter plekke met pin betaald worden.

Bonfire icon

Avondprogramma's

Na de maaltijd houden we altijd (behalve soms in de zomervakantie) een avondprogramma, georganiseerd door een van onze leden. Deze programma's kunnen van alles zijn: van vuurspuwen tot D&D, van Bob Rossen tot naar Wolbodo roeien, en nog veel meer.

Contact icon

Locatie en contact

We hebben een prachtig verenigingsgebouw: de Toren, een voormalige buskruitopslag op het historische Kruithuisterrein. Zoek ons vooral een keer op! Uitgebreidere instructies om ons te vinden en om contact met ons op te nemen vind je op onze contactpagina.

Account icon

Lid worden

Niet-leden zijn altijd welkom op onze verenigingsavonden. Wanneer je een tijd langs bent gekomen en we vinden je binnen de groep passen, dan zal het bestuur je vragen lid te worden. Je kunt je bij ons dus niet direct inschrijven, ook niet tijdens de OWee

Als je dus nieuwsgierig bent of je gewoon een keer verveelt, kom dan vooral gezellig langs! Als je mee wilt eten is het handig als je je nog even aanmeldt voor de maaltijd. Als je niet mee wilt eten: het verschilt heel erg per keer hoe laat het programma begint, maar als je er rond 19:30 bent ben je meestal wel op tijd.

Camps icon

Kinderkampjes

Al sinds 1923 organiseren wij zomerkampen voor kinderen die anders weinig of geen mogelijkheden hebben om op vakantie te gaan. Dit is ieder jaar weer voor zowel de Zwervers als de kinderen die meegaan een unieke en fantastisch leuke ervaring! Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website van Stichting Kinderkampen Delftsche Zwervers.

Onze privacyverklaring