Terug naar komende programma's

Oude Avondprogramma's

Oude Avond-
programma's

Thursday icon

Avondprogramma 11 augustus 2022

Sleepover Party

Wil jij ook gewoon in je pyjama rond kunnen lopen en je verschuilen in een machtig kussenfort? Kom dan langs op deze sleepover party! Neem je favoriete zachte knuffel mee en kom luisteren naar de mooiste verhalen voor het slapen gaan. Droom zacht vannacht!

Tuesday icon

Avondprogramma 9 augustus 2022

Cold Ones

Bollie, genever, jutter, gin, je kent ze allemaal wel, louter drank. Maar hoe goed ken je ze in werkelijkheid? Kan jij het verschil proeven tussen een mooie diplomatio of een rum die je ergens op straat vind? Heb jij je altijd al afgevraagd of al je drank-kennis ergens nuttig voor is? Breng je meest gefinetunede smaakpapillen mee naar deze bijzondere avond waarin we proberen te bepalen wie nu daadwerkelijk smaak heeft en wie er beter de rest van z’n zwerverscarrière aan de clownscocktail kan zitten. Geinspireerd door het youtube kanaal “cold-ones”, een podcast met Markiplier.

Thursday icon

Avondprogramma 4 augustus 2022

Karaokeavond: R E B O O T

Jiri's karaokeavond is TERUG in volle glorie! Nu praktisch de hele vereniging weer eens corona heeft gehad zullen er ditmaal vast minder mensen niet kunnen komen, dus bereid je maar voor op een e p i s c h e avond waarin we allemaal onze stem helemaal kapot gaan maken! (Net zoals vorige keer kan je op ultrastar-songlist.jirinrin.com checken welke liedjes er beschikbaar zijn & suggesties voor je favoriete hits toevoegen die Jiri dan gaat proberen te downloaden)

Tuesday icon

Avondprogramma 2 augustus 2022

Stijldansen

Op 8 oktober is het zwerversbal! (Zet het in je agenda!) En met een heuse danszaal is er genoeg kans om te stijldansen! Mocht je het leuk vinden om een lesje te krijgen en om je geleerde dansskills te showen op het gala, kom dan vooral dit avondprogramma langs! Neem ook vooral een (dans)partner mee als je er een hebt en anders zullen er vast genoeg zwervers zijn die als volgers en leiders kunnen dienen!

Thursday icon

Avondprogramma 28 juli 2022

Cocktailavond

Cocktailavond, wat meer moet er gezegd worden? Jij weet wat het is en ik weet wat het is. Maar voor die paar die zichzelf in een coma hebben gezopen en alles zijn vergeten plus opeens 50 stemmen in hun hoofd hebben: er zullen ingrediënten geregeld worden voor alcoholische en non-alcoholische drankjes.

Tuesday icon

Avondprogramma 26 juli 2022

Slechte film-avond

Het is weer tijd voor een filmavond. Dit keer hebben we een selectie van de meest hilarisch slechte films gemaakt. Dus als jij Nazi's van de dark side of the moon, een sharknado, moorddadige autobanden en meer wilt zien, kom mee genieten van deze cult classics! Heb je suggesties voor meer films, app dan Max.

Thursday icon

Avondprogramma 21 juli 2022

Levend Stratego

Hé Zwervers, vannacht bij zonsondergang gaan wij levend stratego spelen in het abtswoudse bos. Trek je schoenen alvast aan, en bereid je voor om de vlag te stelen!

Tuesday icon

Avondprogramma 19 juli 2022

Gemandateerde hydratatie

Hydrateer uzelf! Hydrateer elkaar! Neem je zwemkleding mee en ga zwemmen in de gracht! Of blijf lekker in de schaduw en geniet van een heerlijk koele versnapering. Bescherm jezelf tegen de hitte van deze dag!

Thursday icon

Avondprogramma 14 juli 2022

Pretentieus chocolade proeven

Wil jij de pure chocolade uit de super niet meer lekker vinden? Kom dan echte bean-to-bar chocolade proeven met Kees en Maaike. Tis echt facking lekker! Kusjes Kees. Het programma zal wel een paar euro p.p. kosten, dat gaat gewoon via saldo.

Tuesday icon

Avondprogramma 12 juli 2022

Schilderen op groot "doek"

Jazeker, de tijd is weer aangebroken om een prachtig kunstwerk met z'n alle te maken! Normaliter schilderen wij op een groot doek, maar dit jaar is het "doek" een reclamebord die een paar zwervers "geheel toevallig" ergens op straat hebben opgepikt. Komt allen!