Terug naar komende programma's

Oude Avondprogramma's

Oude Avond-
programma's

Thursday icon

Avondprogramma 26 mei 2022

Kees' Hemelvaartsdiner

Het is zover! Het is tijd om je beste zwerverschique(tm) kleding uit de kast te halen en je mooiste eetlust mee te nemen, vanavond gaan wij namelijk dineren op de toren! Inloop is om half 6 en de eerste gang zal hopelijk om 6 uur geserveerd worden. De kosten worden tussen de 10 en 15 euro per persoon exclusief Wijnarrangement. Inschrijven kan tot en met zondag 22 mei, daarna alleen nog via PM naar Kees. Ik hoop jullie allen dan te zien (maar niet allemaal, dan wordt het wel heel veel werk).

Tuesday icon

Avondprogramma 24 mei 2022

Levend Hellapagos

Wereld befaamd is dit spel. Bekend als beste avondprogramma van 2021... Het enigste spel wat de zwervers goed aan het rennen zet. LEVEND HELLAPAGOS!! Kom deze avond weer gezellig stranden op een onbewoond eiland en probeer er met zo veel mogelijk zwervers vanaf te komen. Maar huh, het eiland lijkt wat anders dan de vorige keer..? Jullie vinden een nederzetting van originele bewoners van het eiland. Kom uitvinden wat dat betekend voor dit spel. Het kan alleen maar gezellig worden met deze inboorlingen, of niet?

Thursday icon

Avondprogramma 19 mei 2022

Lukas' ijsproeverij

Lukas heeft een ijsmachine gekocht, en wilt hem proberen ook! Kan jij raden welke smaken er in welk ijs zitten?

Tuesday icon

Avondprogramma 17 mei 2022

Kloktailavond

Een echte zwerver van cultuur drinkt zijn klok op kamertemperatuur! En maybe maybe maybe is er ook nog iets leuks te doen voor de niet-drinkers onder ons ;)

Thursday icon

Avondprogramma 12 mei 2022

Haken en Ogen

Heb je zin om min of meer gecontroleerd knopen te leggen? Wil jij weten hoe je zo'n rare naald met een haakje kunt gebruiken om patronen te maken met draad? Kun jij goed tellen? Of wil je een ander creatief idee met draad verwezenlijken? Kom gezellig meehaken en misschien kan Jelle je héél af en toe helpen!

Tuesday icon

Avondprogramma 10 mei 2022

Kringverjaardag

Hoe vieren Nederlanders nou eigenlijk een verjaardag? Heel simpel, je gaat met z'n alle in een veel te grote ongemakkelijke cirkel zitten met hapjes en drankjes in het midden. Wil jij ook deze Oud-Hollandse traditie eren? Kom langs! En de Zwervers zijn niet de enige die langskomen, ook de Bolk is er vanavond om samen met ons te vuurspuwen!

Thursday icon

Avondprogramma 5 mei 2022

SSW Voorbereiding

Nog 1 nachtje slapen en dan is het lange wachten voorbij: het SSW gaat beginnen! Maar voordat we iedereen kunnen ontvangen moeten er nog wel wat klusjes worden gedaan. Vele handen maken het werk licht!

Tuesday icon

Avondprogramma 3 mei 2022

Dataoorlog met de Russen

Heb jij wel eens dat gevoel dat je iets wilt doen tegen de situatie van Oekraine, maar voelt geld doneren zo zinloos? En voelt naar Oekraine gaan en vechten weer zo heftig? JOIN de dataoorlog! Het NIEUWSTE domein in defensie naast land, zee en lucht. DATA! Poetin en zijn kwaadaardige horde aan soldaten houden al een aantal jaar een oorlog van misinformatie. Valse nieuwsberichten, hacks en nu ook deepfakes. FaceApp Technology's is een sterk deepfake generatie bedrijf. Deze deepfakes zijn zonder veel data moeilijk te detecteren. ALS WE NOU MAAR DATA HADDEN. En dit is waar DuckDuckGoose JOU VOOR NODIG HEEFT! Join de data oorlog vandaag en maak de hele avond deepfakes via de Faceapp (gratis premium trial!) en help het vechten tegen misinformatie en krijg gratis bier ervoor terug! _Avondprogramma dataoorlog met de Russen word gesponsord door DuckDuckGoose_

Thursday icon

Avondprogramma 28 april 2022

Barbershop Workshop

Barbershop is a unique style of acapella singing that was very popular in the US in the early 1900’s. (Here’s a really nice example of how it sounds if you’re curious: https://youtu.be/SztvH3qaV8w ) In this incredible avondprogramma, Zach will take you on a musical journey through the history of barbershop, the current state of the genre, and we’ll also sing a few “tags” together! Come join and learn about a really cool style of music and sing some songs with your fellow Zwervers!!

Tuesday icon

Avondprogramma 26 april 2022

Koningslied Herschrijven

Daar staan we dan. De opkomst die je wist dat zou komen is eindelijk hier. Iedere Zwerver heeft een taak in dit leven. Één vereniging, verschillende versies van hetzelfde lied. De D van De Delftsche Zwervers. Zullen jouw groepje en jij de beste Zwerver versie van het koningslied kunnen schrijven? Laten we het hopen, het zal wel niet slechter worden dan het origineel.